Gemlik İlçe Spor Salonunda kalabalık spor severler tarafından izlenen müsabakada Gemlik temsilcisi Oksijen Spor’u 17 sayı ile yenerek 2’de 2 yaptı.

1.Periyot 21 :10 Gemlik Vefa
2.Periyot 14 :20 Oksijen Spor
3.Periyot 25:17 Gemlik Vefa
4.Periyot 19 :15 Gemlik Vefa

Gemlik B.Vefa Spor: 79

Oksijen Spor: 62

Gemlik Basket Vefa Spor adına Murat 23, Özer 17, Nurullah 14, Cihat 6, Ercan 6, Buğra 6, Sinan 4, Yusuf 3 sayı ile oynadı.

Gemlik Basket Vefa Spor aldığı galibiyet ile Büyük Erkekler liginde 2 galibiyet ile puanını 4 çıkartarak averaj ile 3. sırada yer aldı.

Gemlik Basket Vefa Spor adına açıklama yapan Başkan  Turgut Akcan “Arkadaşlarımız verdikleri mücadeleden çok keyif aldık. Büyük erkekler liginde çok kalabalık seyirci ile oynamamız takıma yansıdığını düşünüyorum. Emek veren arkadaşlarıma teşekkür ederim.” dedi.

Gemlik Basketbol Kulübü Başkanı Berkay Bulut  “Gemlik'e Basketbolu sevdirmek  içinde 2016 yılında başlattığımız oluşum sayesinde tribünlerde görmeye alışık olmadığımız kadar kalabalık seyirci önünde oynanması ilçe olarak bizi memnun ediyor. Gemlik Basketbol sadece saha içindeki mücadele etmiyor Okullarla, Kurumlarla, Kuruluşlar ve Kulüpler ile yaptığımız sosyal projeler ile İlçemizde ve ilimizde sporu her bireye yaymak, Voleybol ve Basketbol branşı olarak  toplam 9 antrenör ile hizmet veriyoruz. Buradan Tüm yetkililere ve Ailelere sesleniyorum gençliğimiz için doğru işler yapmalıyız. Çocuklarımızı için Ulaşımından, Beslenmesine, Malzemesinden, Çalıştırıcısına kadar her türlü organizasyonları yetkililer ve aileler olarak sorgulamalıyız, saha içine toplanıp bir kaç hareket göstermek olmamalı amacımız.” ifadelerini kullandı.