TOFAŞ’ta Teksüt Bandırma maçında sakatlanan takım kaptanı Sammy Mejia ile Unicaja Malaga maçında sakatlanan ABD’li oyuncu Matt Lojeski’nin tetkik ve değerlendirmeleri gerçekleştirilmiş olup, iki oyuncunun tedavi süreci devam etmektedir.

ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden TOFAŞ’ta sakatlıkları bulunan oyuncular Sammy Mejia ve Matt Lojeski’nin sağlık durumlarıyla ilgili durum değerlendirmesi yapılmış olup, kamuoyunu bilgilendirme ihtiyacı doğmuştur. Ligin 14. haftasında 28 Aralık 2019 tarihinde deplasmanda oynanan Teksüt Bandırma karşılaşmasında sağ ayak alt adalesine aldığı darbe sonucu sakatlanan kaptan Sammy Mejia’nın tedavisine devam edilmektedir.

7Days EuroCup TOP16 turu H Grubu ilk haftasında 7 Ocak 2020 tarihinde oynanan Unicaja Malaga mücadelesinin son çeyreğinde sakatlanan ABD’li oyuncu Matt Lojeski’nin ise çekilen MR’ı sonucu sol üst arka adalesinde 1. derece gerilme meydana geldiği tespit edilmiş ve oyuncunun tedavisine başlanmıştır.

TOFAŞ Spor Kulübü olarak oyuncularımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletir, en kısa sürede parkelere dönmelerini dileriz.

Kamuoyuna duyurulur