Galatasaray Kadın Basketbol Takımımızın Başantrenörü Efe Güven, ligdeki Birevim Elazığ İl Özel İdare galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Sude Yılmaz'ın büyük gelişim gösterdiğini ifade eden Efe Güven, uzun araya rağmen ritmlerini kaybetmediklerini vurguladı.

Efe Güven maç değerlendirmesinde şu ifadeleri kullandı:

"Çukurova maçının değerli olması için Elazığ maçı bizim için önemli bir karşılaşmaydı. 3 haftadır oynamıyorduk ve maç ritmini kaybetmiş olabilirdik. Bu maçta ritmimizi yitirmediğimizi görmüş olduk." 

"Galatasaray çok önemli bir oyuncu kazanmaya başladı. İnşallah bu formunu kaybetmezse, nereden geldiğini unutmazsa Sude Yılmaz Galatasaray'ın önemli oyuncularından biri olacaktır. Bugün verdiği katkıdan dolayı ona çok teşekkür ederiz." 

"Bu maç bizim için bir galibiyetten fazlası değildi. Elazığ üzücü bir deprem yaşadı ve depremden sonra organizasyonun devam etmesi çok önemliydi. Organizasyonlarını Ankara'ya taşıdılar. Hazır değillerdi, istediklerini sahaya yansıtamadılar. Elazığ'da oynasaydık maçı biraz daha farklı olacaktı. Rakibimize bir sonraki maçlarında başarılar diliyoruz. Önümüzdeki Canik maçına hazırlanacağız."