Tofaş 23 Nisan Resim Yarışması’na 6 – 14 yaş arasındaki tüm çocuklar katılabilecek. Başvurular ve oylama aşaması yarışma sayfasından online olarak gerçekleştirilecek. Son başvuru tarihi: 15 Nisan 2020!

Tofaş Spor Kulübü, koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle bir süredir okulları kapalı olan ve eğitimlerine evde devam eden çocuklarımız için “Tofaş 23 Nisan Resim Yarışması” projesini hayata geçirdi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. yılını, evlerimizde de olsak coşkuyla kutlamak istiyoruz. Haydi çocuklar; hayalinizdeki basketbol dünyanızı çizin, siz de bu coşkuya ortak olun!

Başvuru için: http://yarisma.tofasspor.com

Başvuru ile ilgili önemli bilgiler şu şekilde;

1-       Yarışmaya Türkiye’de ikamet eden 6 – 14 yaş arasındaki tüm çocuklar katılabilir. Başvurular, katılımcılar adına sadece ebeveynler / yasal temsilcisi tarafından yapılabilmekte ve başvuru formundaki tüm bilgilerin eksiksiz doldurulması gerekmektedir.
2-       Yarışmaya başvuru yapacak olan katılımcının ebeveyninin / yasal temsilcisinin, yarışma şartları ve kurallarını; kişisel veri açık rıza beyan metnini okuyup, onaylaması gerekmektedir.
3-       Resim çalışması teknik detaylarını karşılamayan eserler yarışmaya kabul edilmeyecektir. Resim kompozisyonu içerisinde Tofaş Basketbol Takımı’yla ilgili bir bölüm (Kulüp ismi, kulüp logosu, oyuncu ismi, salon ismi vb.) olması gerekmektedir.
4-       Eserin (taratılarak ya da çalışmanın tam karşıdan, düzgün bir şekilde ve resmin tamamı görünecek şekilde fotoğrafı çekilerek) dijital ortama aktarılması ve başvuru sayfasındaki dosya yükleme alanından online olarak gönderilmesi gerekmektedir. (Oylama sayfasında yer almaya hak kazanan başvuruların orijinal eserleri daha sonradan talep edilebileceğinden, orijinal eserler saklanmalıdır.)
5-       Yarışma başvuru dönemi “8 Nisan 2020 – 15 Nisan 2020” tarihleri arasında; oylama dönemi ise “16 Nisan 2020 – 21 Nisan 2020” tarihleri arasında kulüp resmi internet sitesi üzerinden online olarak gerçekleştirilecektir. Sonuçlar “23 Nisan 2020” tarihinde ilan edilecektir.

Yarışmanın sonucunda her kategoride verilecek ödüller şu şekilde;

6-10 yaş arası;

•         Birinciye; 2020-2021 Sezonu TOFAŞ Basketbol VIP Kombine Hediyesi (4 kişiye kadar tüm çekirdek aile bireylerine)
•         İkinciye; 2020-2021 Sezonunda (bir ebeveyn ile birlikte) TOFAŞ Basketbol Takımı ‘yla birlikte bir yurtiçi deplasman seyahati
•         Üçüncüye; Tofaş Basketbol Takımı imzalı forması ve maç topu

11-14 yaş arası;

         Birinciye; 2020-2021 Sezonu TOFAŞ Basketbol VIP Kombine Hediyesi (4 kişiye kadar tüm çekirdek aile bireylerine)
•         İkinciye; 2020-2021 Sezonunda (bir ebeveyn ile birlikte) TOFAŞ Basketbol Takımı ‘yla birlikte bir yurtiçi deplasman seyahati
•         Üçüncüye; Tofaş Basketbol Takımı imzalı forması ve maç topu
 
  • Jüri Özel Ödülü; BKM Kitabevi’nden 500,00 TL’lik hediye çeki (6-10 yaş arası bir kişiye, 11-14 yaş arası bir kişiye verilecektir)
 
  • Jüri Özel Teşvik Ödülü; Eseri en çok oy alan ilk 10 kişiye “BİC Renklerin Dünyası’ndan boya seti” (her yaş kategorisinde ayrı olarak)