Kulübümüz Anadolu Efes, Galatasaray Odeabank, Fenerbahçe Doğuş maçları ile ilgili toplu kombine satışları yapması bir takım yanlış anlaşılmalara sebep olmuştur.

Sezon öncesi kombine bilet alan taraftarlarımızın haklarını korumak ve yaşanacak bilet izdihamına sebep olmamak adına toplu bilet satışı kulübümüz tarafından gerçekleştirilmiştir.

Bu uygulama bir zam uygulaması değil aksine paket satın almış olan
taraftarlarımıza bir indirimdir. Daha önce 10TL, 20 TL ve 30 TL olan Alt ve Üst Tribün biletlerimiz Anadolu Efes, Galatasaray Odeabank, Fenerbahçe Doğuş ve Play-Off 1. Maçı göz önünde bulundurularak fiyatlandırılmış ve 1. Play-Off turundada geçerli olacaktır.


3'lü paket satın almış olan Üst Tribün bileti sahipleri ellerindeki Galatasaray Odeabank ve Fenerbahçe Doğuş biletleri ile birlikte Galatasaray Odeabank müsabakasından önce kulübümüze müracaat ettiği taktirde 1.Tur Play-Off maçı biletini kulübümüzden temin edebileceklerdir.

Kulübümüz asla taraftarlarından bir kar amacı gütmemekte olup, sezon başından bu yana kulübümüze davetiye talebinde bulunan bütün okullarımız maçlarımızda misafirimiz olmuş ve olmaya devam edeceklerdir.
       


                                                                  Kamuoyuna saygıyla duyurulur.