Gemlik İlçe Spor Salonu’nda kalabalık seyirci  karşısında oynanan müsabakanın 1. periyotu 12-12, 2. periyotu 18-14, 3. periyotu 21-19 son periyotu 22-27 önde tamamlayan Bolu Spor müsabakadan 1 sayı fark ile mağlup ayrıldı.

Müsabakada Gemlik adına Serdar Yavuz 16 sayı, Melih Kabakçı 16 sayı ve Gökhan Şenol 9 sayı ile oynarken Bolu Spor’dan Hakan şanlı ve  Oğulcan M. Deniz 14 sayı ile oynadılar.

Gemlik Basketbol’un 1 sayı ile kazandığı müsabakada Gemlik Belediye Başkanı Refik YILMAZ, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, Emniyet Müdürü Abdülkadir Yüce, Jandarma Karakol Komutanı Binbaşı Barış Bozkurt, Ak Parti Bursa  Millet Veli Adayı Zafer Işık, Ak Parti Gemlik İlçe Başkanı Yaşar İslam, Cumhuriyet Halk Partisi Gemlik İlçe Başkanı Cemil Acar, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, Gemlik Kent  Konseyi Başkanı Mukaddes Serim, İnternational Armored Group Ceosu Dr. Anton Svetoslavov Stefov, Türkiye Genel Müdürü Alper Alpay ve Gemlik Basketbol Kulübü Başkanı Berkay Bulut müsabakayı son dakika kadar izleyerek destek verdiler.

Gemlik Basketbol Kulübü sponsoru Dr. Anton Svetoslavov Stefov müsabaka sonrası  Atatepe tesislerinde sporcular ile birlikte iftar yaptılar.

Dr. Anton 2 yıl içinde 2. Branşda 2. ligde mücadele etmek büyük başarı desteğimizin ne kadar doğru işlerde olduğunu görmek bizi ayrıca memnun etti bundan sonraki  süreçte Gemlik için desteğimizi vermeye devam edeceğiz ifadelerini kullandı.

Atatepe tesislerindeki yemeğe katılan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz  desteklerinden dolayı Dr. Anton beye teşekkür ederek, Boluspor müsabakasındaki galibiyetten dolayı sporcuları tebrik etti.

Gemlik Basketbol Kulübü Başkanı Berkay Bulut 1. Lig gurubunda iddiamız olmamasına rağmen iyi mücadele ederek Bolu Sporu 1 sayı ile yendik emeği geçen herkesi tebrik ederim. Kulübümüz sponsoru olan Dr. Anton bey ve Ayrıca bugün bizlerden desteğini esirgemeyerek destek olan herkese teşekkür ederim.