Türkiye Basketbol Ligi 10.Hafta mücadelesinde şehrimizin takımı Balıkesir Büyükşehir Belediyespor kendi evinde Semt77 Yalovaspor’u ağırlıyor. Kurtdereli Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşmada ev sahibi temsilcimiz yoluna kendi evinde kayıpsız devam etmek istiyor.

Haftaiçi Sigortam.Net deplasmanından kazanarak dönmeyi başaran ekibimizde moraller yüksek. Zor bir deplasmanda rakibin eksikliğini lehine çeviren takımımızda,son çeyrekteki müthiş oyunuyla Şafak Edge  dikkat çeken isim oldu. Maçın da En Değerli Oyuncu’su seçilen (MVP) Edge, Yalovaspor maçı hakkında “Öncelikle harika takım performanslarından dolayı Sigortam.Net’i kutlarım.8 kişilik takımla çok büyük işler yapıp bizi çok zorladılar. Şu an önümüzde haftaiçi koç değişikliği yapan Yalova takımı var. Yine mücadelesi yüksek bir maç olacağından hiç şüphem yok. Biz üzerimize düşeni yapıp bu maçı da firesiz geçmek istiyoruz. Ki bunu yapabilecek bir kadroyuz.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Takım ile birlikte hafif tempo ile idmanlara başlayan Tuğberk Gedikli’den bu maçta da faydalanamayacak temsilcimizde bir diğer üzücü haberse İstanbul deplasmanında hafif bir bilek burkulması geçiren Zane Knowles’un   Yalova maçında oynayıp oynayamayacağının tam kesinleşmemesi.  Bu iki isim hariç takımımızda eksik oyuncu bulunmuyor.

12.12.2020 Cumartesi günü saat 17:00’da oynanacak müsabaka TBF Tv’nin Youtube hesabından naklen yayınlanacak.