TOFAŞ Basketbol Takımı, milli maçlardan dolayı lige verilen ara sonrasında Galatasaray’ı ağırlıyor. 27 Şubat Cumartesi günü Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’nda oynanacak 22. hafta mücadelesi 20.00’de başlayacak ve Tivibu Spor 2 & TRT Spor 2 kanallarından canlı yayınlanacak.

ING Basketbol Süper Ligi’nde heyecan 22. hafta karşılaşmalarıyla devam ediyor. Milli maçlar nedeniyle lige verilen 17 günlük ara sonrası TOFAŞ, sahasında Galatasaray’ı konuk edecek. Ara öncesi deplasmanda aldığı Fenerbahçe Beko galibiyetiyle yeniden 4. sıraya yükselen (12 galibiyet-9 mağlubiyet) Mavi Yeşilliler, evinde kazanarak 32 günde oynayacağı 10 maçlık zorlu periyoda moralli başlamayı arzularken, Başantrenör Hakan Demir yönetimindeki Bursa ekibi üst üste 3. maçından da galibiyetle ayrılıp, ligdeki koltuğunu da korumaya çalışacak. Bu yıl çok fazla değişiklik yaşayan Ekrem Memnun idaresinde Galatasaray ise 7 galibiyet-14 mağlubiyetle 14. sırada yer alıyor. Son 2 maçından mağlubiyetle ayrılan Sarı Kırmızılılar, bu maç öncesinde RJ Hunter ve Johnathan Williams ile yolları ayırırken, Jordan Crawford ve Pierre Jackson’ı kadrosuna dahil etti.

27 Şubat Cumartesi günü Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’nda oynanacak maç saat 20.00’de başlayacak. Karşılaşma Tivibu Spor 2 ve TRT Spor 2’den ortak canlı yayınlarla ekranlara gelecek.

TOFAŞ Basketbol Takımı, ligde sıradaki 6 Mart Cumartesi günü deplasmanda OGM Ormanspor ile yapacak. Hafta içinde ise FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde play-off macerasına başlayacak olan Mavi Yeşilliler, 3 Mart Çarşamba günü İzmir deplasmanında Pınar Karşıyaka ile kozlarını paylaşacak. Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’ndaki maç saat 20.00’de başlayacak.