Türkiye Basketbol Ligi 28. haftasında temsilcimiz Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kurtdereli Spor Salonu'nda Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol takımını ağırlayacak.

Oynanan 27 karşılaşmadan 16 galibiyet 11 mağlubiyet çıkartan Konyaspor Basketbol, ligde 4. Sırada yer alırken, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor 15 galibiyet 12 mağlubiyet ile 8. Sırada yer alıyor.

Konyaspor karşılaşması hakkında açıklamalarda bulunun Polat Kaya “Rakibimiz genelde genç ve dinamik oyunculardan kurulu bir kadro. Kalan tecrübeli isimlerde soğukkanlı ve bitiriciliği yüksek olan isimler. Çok zor bir maç olacak bunun bilincindeyiz. 4 maçlık bir mağlubiyet serimiz var. Ama geçmişe takılı kalamayız.Sahada terimizin son damlasına kadar savaşmaya devam etmeliyiz. Elimizden geldiğince kalan maçlara odaklanıp, ligdeki konumumuzu değiştirmek istiyoruz. Siz değerli taraftarımızın olumlu enerjileri bizim için önemli. Desteklerinizi bekliyoruz.” dedi.

25.04.2021 Pazar günü saat 15:45’te oynanacak karşılaşma TBF Tv’nin Youtube kanalından canlı olarak siz değerli basketbol severlerle buluşacak.