Türkiye Basketbol Ligi’nde artık ligin normal süreli bitiminin son maçları bu hafta oynanacak. Geçtiğimiz Hafta kendi evinde oynadığı maçı kazanarak şampiyonluğunu ilan eden Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket takımının ardından Basketbol Süper Ligi’ne yükselecek ikinci takım, play-off maçlarından sonra belli olacak.

Kurtdereli Spor Salonu’nda oynanacak normal sezonun son iç saha müsabakasında temsilcimiz Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, Bornova Belediyespor’u konuk edecek. Play-off sıralamasını doğrudan etkileyecek olan bu karşılaşma yeşil-mavililer için hayati önem taşıyor. Ertelenen Manisa Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasına da 12.05.2021 tarihinde çıkacak olan temsilcimiz, bu maçlardan kayıpsız çıkmak istiyor.

Sakatlıktan dönerek takım ile çalışmalarına hız kesmeden devam eden Berkay Genç, Bornova maçı hakkında “Önümüzde çok önemli iki karşılaşma var. Bir tanesinde daha da avantajlıyız çünkü evimizde oynayacağız. Bu maçların ikisini de kazanıp güçlü bir mesaj vermek, Play-offlara iddialı bir giriş yapmak istiyoruz. Ben yıllardır bu takımın bir parçasıyım. Bu takım geçmişinde çok şeyler başardı.Bunu geleceğin bir teminatı olarak düşünmek çokta abes değil.” şeklinde yorumladı.
08.05.2021 Cumartesi günü saat 14:00’da oynanacak karşılaşma TBF Tv’nin Youtube hesabından canlı olarak izlenebilecek.