Play-off çeyrek finalinde 1-0 geride olan TOFAŞ Basketbol Takımı, serinin 2. maçında 16 Mayıs Pazar günü Beşiktaş Icrypex’e konuk olacak. Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nde saat 20.15’de başlayacak karşılaşma Tivibu Spor 2’den canlı yayınlanacak.

ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden TOFAŞ, play-off çeyrek final serisi ikinci maçında deplasmanda Beşiktaş Icrypex ile karşı karşıya geliyor. Serinin ilk maçında sahasında karşı karşıya geldiği rakibine 90-92 mağlup olarak seride 1-0 geriye düşen Mavi Yeşilliler, İstanbul’da kazanarak seriyi eşitlemeye ve tur şansını son maça taşımaya çalışacak. Serinin ikinci maçı 16 Mayıs Pazar günü Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nde ve olası eşitlik halinde ise üçüncü maç 18 Mayıs Salı günü Bursa’da oynanacak. Mavi Yeşilliler, bu turu geçmesi halinde play-off yarı final serisinde; Anadolu Efes-Empera Halı Gaziantep Basketbol eşleşmesinin kazananıyla karşı karşıya gelecek.

Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nde pandemi tedbirleri gereği seyircisiz oynanacak play-off çeyrek final serisi 2. maçı saat 20.15’te başlayacak ve mücadele Tivibu Spor 2’den canlı olarak ekranlara gelecek.