Gelecek sezon için hazırlıklarını hem saha içinde hem de saha dışında sürdüren Bahçeşehir Koleji, 2021 – 2022 ING Basketbol Süper Ligi ve FIBA Europe Cup’taki iç saha maçlarını Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynayacak.



Kurulduğu 2017 yılından bu yana maçlarını sırasıyla Caferağa Spor Salonu, Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu ve BJK Akatlar Spor Salonu’nda oynayan Kırmızı Ejderhalar’ın yeni adresi Ülker Spor ve Etkinlik Salonu oldu. Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü Genel Menajeri Alpaslan Aydın ve Fenerbahçe Spor Kulübü Erkek Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Komsuoğlu’nun katıldığı basın toplantısında iki kulüp arasındaki işbirliğinin detayları duyuruldu.

Düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Alpaslan Aydın, bu işbirliğinin iki takım için de hayırlı olmasını dilediğini belirterek şöyle devam etti: ‘’Öncelikle evlerinin kapılarını bize açtığı için Sayın Başkan Ali Koç’a ve bu süreçte desteğini bizden esirgemeyen Sayın Sertaç Komsuoğlu ve Sayın Samer Şenbayrak’a teşekkür etmek istiyorum. Her ne kadar ligde rakip olsak da bu işbirliğinin iki takıma da şans ve başarı getireceğine canıgönülden inanıyorum. Umarım bu sezon bu salona iki Avrupa kupası getireceğiz. Her iki takım için de sakatlıksız ve hastalıksız bir sezon diliyorum.’’

Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü ile yapılan işbirliğinin kendileri ve Türk basketbolu için oldukça değerli olduğunu belirten Sertaç Komsuoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: ‘’ Bu işbirliği sayesinde Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nun yarattığı basketbol atmosferine, ülkemizi Avrupa’da da temsil eden bir değerli takımı daha ekleyeceğiz. Ülkemizin en önemli spor merkezlerinden biri olan Ülker Spor ve Etkinlik Salonu, yeni konuğuyla birlikte heyecanlı maçlar listesine yenilerini ekleyecek ve Kulübümüz için de önemli bir maddi kaynak yaratılacak.

Bu işbirliğinin Kulübümüz, evimiz Ülker Spor ve Etkinlik Salonu ile değerli misafirimiz Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü için hayırlı olmasını diliyorum. Aynı zamanda Bahçeşehir Koleji’ne hem ligimizde hem de Europe Cup’ta oynayacağı karşılaşmalarda başarı dileklerimi iletmek istiyorum.’’

Alpaslan Aydın ve Sertaç Komsuoğlu’nun konuşmaları ve basın mensuplarıyla gerçekleştirilen soru-cevap bölümünün ardından Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sayın Ali Koç’a özel olarak hazırlanmış FIBA Europe Cup forması ve Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencileri tarafından yapılan iki maket uçak; Fenerbahçe Spor Kulübü ise Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü Başkanı Sayın Hüseyin Yücel’e, Fenerbahçe’nin tarihinin anlatıldığı Asr-ı Fener kitabını hediye etti.