Büyükçekmece galibiyetinden dolayı takımı tebrik eden TOFAŞ Basketbol Takımı Başantrenörü Hakan Demir, “Genelde takım hakkında konuşurum ama bugün bireysel bir değerlendirme yapmam gerekiyor. Elgin Cook gerçekten mükemmel oynadı” dedi.

ING Basketbol Süper Ligi 2. haftasında sahasında Büyükçekmece Basketbol’u 98-87 mağlup etmeyi başaran TOFAŞ’ta Başantrenör Hakan Demir, karşılaşma sonrası değerlendirmelerde bulundu. Uzun bir aradan sonra taraftar önünde maça çıktıklarını belirten deneyimli çalıştırıcı, şu ifadeleri kullandı; “İlk haftadaki gibi zaman zaman iyi oynadık, zaman zaman basit hatalar yaptık. Maçın temposunu kaybettiğimiz zamanlar da oldu. Rakibimiz de Basketbol Süper Ligi’ndeki tüm ekipler gibi dirençli oynadı. Genelde takım hakkında konuşurum ama bugün bireysel bir değerlendirme yapmam gerekiyor. Elgin Cook gerçekten mükemmel oynadı. Bugün, günümüzü kurtarmamıza yardımcı oldu. Kendisine ayrıca teşekkür ederim. Takımımı da galibiyetten dolayı kutluyorum. Büyükçekmece de iyi mücadele etti. Onları da ayrıca tebrik ederim.”

TOFAŞ Basketbol Takımı, ligin 3. haftasında 9 Ekim Cumartesi günü saat 15.30’da Darüşşafaka Basketbol’a konuk olacak. Bursa temsilcisi, Basketbol Şampiyonlar Ligi’de ise sezonun ilk maçında 5 Ekim Salı günü saat 19.00’da sahasında Belçika temsilcisi Filou Oostende ile karşı karşıya gelecek.