Misli.Com Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele veren Bodrum’un takımı Çağdaş Bodrum Spor, 19. Hafta mücadelesinde Antalya Güneşi ile karşılaştı.



18. Hafta maçları kapsamında 6 Şubat’ta deplasmanda oynayacağı Sigortam Net karşılaşması “Ulusal Yas” nedeniyle ertelenen Çağdaş Bodrum Spor, verilen aranın ardında Bitez Bodrum Spor Salonu’nda Antalya Güneşi ile karşılaştı.

Bodrum’un takımı Çağdaş Bodrum Spor ’un seyirci geliri kadar, Çağdaş Holding’in de katkı koyduğu “BİR BİLET SENDEN, BİR BİLET BİZDEN!” kampanyası ile elde edilen toplam meblağın deprem mağdurları için oluşturulan fona aktarıldığı maç, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için yapılan saygı duruşuyla başladı.

Karşılaşmaya siyah forması ile çıkan ve maça, rakibine oranla hızlı başlayan Bodrum’un Takımı, ilk çeyreği 26 – 09 önde geçerken, ilk yarıyı, 46 - 27 rakibine üstün olarak tamamladı.

Maçının başlama düdüğüyle yine daha iyi bir oyun sergileyen Çağdaş Bodrum Spor, üçüncü çeyreği 75 - 38 Geçerken, maçı 104 – 56 galip tamamlayarak hedefi olan süper lig yolunda bir adım daha ilerlemiş oldu.

Maça, yeni başantrenörü Ender Arslan hazırlanan, Hakan Yapar, Chris Warren, Erkan Veyseloğlu, Horace Spancer, Erdem İlter ilk beşi ile sahaya çıkan ve organize oyunları ile maçta üstünlüğünü her daim hissettiren Çağdaş Bodrum Spor, aldığı bu önemli puanla da Süper Lig iddiasını sürdürmeye devam ediyor.

Misli.Com Türkiye Basketbol Ligi’nde 20. Hafta maçları kapsamında 11 Mart 2023 Cumartesi M. Sait Zarifoğlu Spor Salonu’nda OGM Orman Spor ile Ankara deplasmanında mücadele verecek olan Bodrum’un Takımı, 15 Mart Çarşamba günü saat 14.00’da ertelenen 18. Hafta karşılaşması için BJK Emlakjet Spor Kompleksi ‘nde Sigortam.Net ile karşı karşıya gelecek.