Misli.Com Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele veren Bodrum’un takımı Çağdaş Bodrum Spor, 20. Hafta mücadelesinde OGM Orman Spor ile Ankara’da karşılaştı.



M. Sait Zarifoğlu Spor Salonu’nda gerçekleşen karşılaşmaya 33 puanla lig ikincisi olarak çıkan ve maça rakibine oranla hızlı başlayan Bodrum’un Takımı, ilk çeyreği  24-22 geride geçerken, ilk yarıyı, 50-39 rakibinin gerisinde tamamladı.

Maçının başlama düdüğüyle daha iyi bir oyun sergileyen Çağdaş Bodrum Spor, üçüncü çeyreği 58-62 önde tamamlarken, oldukça çekişmeli geçen son çeyrekte maçın son düdüğüyle  78-81 galip tamamlayarak hedefi olan süper lig yolunda önemli bir puanı hanesine yazarak 21. Haftaya giriş yaptı.

Maça, Hakan Yapar, Chris Warren, Erkan Veyseloğlu, Horace Spancer, Erdem İlter ilk beşi ile sahaya çıkan çıkan ve oynadığı organize oyunları ile maçta üstünlüğü elde eden Çağdaş Bodrum Spor yeni başantrenörü Ender Arslan, maç sonrasında yaptığı açıklama ile şunları söyledi;

“Ormanspor bu ligde gerçekten ne yaptığını bilerek oynayan, savunma zaaflarını iyi cezalandıran bir takım.  Biz bunu maçtan önce konuştuk ve iyi savunma yapmazsak, savunma sertliğini kurmazsak çok zor bir maç olacağını biliyorduk. Buna rağmen ilk yarıda yapamadık. 10 sayının üstünde geriye düştük. Tek olumlu nokta, ikinci yarıda takımın verdiği mücadele ama açıkçası bu şekilde maç kazanmayı istemezdik. Çok daha net maçlar kazanabiliriz. Bunu oyunculara vermeye çalışacağız. Bu sertliği kurmaya inatla ısrar edeceğiz. Bunu kurduğumuz sürece daha rahat ve kalitemize yakışan maçlar kazanabiliriz. Bunu sağlayamazsak hep bu tarz maçlar kazanırız. Dediğim gibi tek olumlu nokta ikinci yarıdaki mücadelemiz, geri gelmemiz. O anlamda da oyuncularımı ve kendi teknik ekibimi tebrik ediyorum.”

Misli.Com Türkiye Basketbol Ligi’nde 21. Hafta maçları kapsamında kendi evinde seyircisinin desteğiyle mücadele verecek olan Bodrum’un Takımı, 20 Mart 2023 Pazartesi günü saat 18:00’da Bitez Bodrum Spor Salonu’nda Ankaragücü Mamak Belediyesi ile karşılaşacak.

Çağdaş Bodrum Spor, deprem nedeni ile oynayamadığı 18. Hafta karılaşması olan Sigortam.Net ile 15 Mart Çarşamba günü saat 14.00’da BJK Emlakjet Spor Kompleksi‘nde karşı karşıya gelecek.

Bodrum’un Takımı Çağdaş Bodrum Spor’un 20 Mart Pazartesi günü Ankaragücü Mamak Belediyesi ile oynayacağı, taraftarına heyecan dolu ve seyir kalitesi yüksek bir maç izlettireceği karşılaşmaya tüm Bodrum’lu sporseverler davetlidir.